Karin Kosmetiske

Trådløft

Nærbilde av en eldre kvinne med blondt hår, som viser halvparten av ansiktet hennes, ser forsiktig mot kameraet med et subtilt smil, mot en lysegrå bakgrunn.

Trådløft

Trådløft er en behandling som går ut på å stramme opp, løfte eller gi en yngre look til ansiktet. Den brukes ofte til å løfte løs hud i ansiktet der huden har begynt å aldre. Dette gjøres ved hjelp av spesialdesignede tråder og behandlingen inkluderer god bedøvelse.  Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst. Resultat av behandlingen og varighet er avhengig av alder, utgangspunkt og andre faktorer. Behandlingen kan lett kombineres med både injeksjoner og fillere.

Hva slags komplikasjoner og bivirkninger kan oppstå?
Det er få bivirkninger og komplikasjoner forbundet med trådløft. Det kan forekomme litt ujevnheter i forbindelse med opphenget etter behandlingen men dette glatter seg som regel fint ut av seg selv etter et par uker. Ellers er vanlige bivirkninger blåmerker, hevelse og moderat ubehag de første dagene.

Priser

Brynsløft

fra 8000,-

Kinn/kjeveløft

fra 10000,-

Neseløft

fra 6000,-

Full facelift

fra 15000,-

Arr

fra 3000,-

Rynker og linjer

fra 2000,-

Leppeløft

fra 2000,-

Konsultasjon 10 min

GRATIS

Book time

Flere behandlinger