Karin Kosmetiske

Om oss

En smilende blond kvinne i en hvit laboratoriefrakk med merker, holder en utklippstavle, står på et kontor med diplomer på veggen.

VÅR HISTORIE

VI ØNSKER Å SKILLE OSS UT FRA MENGDEN MED EN GJENNOMTENKT OG NYSKAPENDE LOOK!

Karin Borge Wischuf er Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier og er eier og daglig leder av Karin Kosmetiske. På bare to år har Karin blitt seriegründer, kursholder, inspirational speaker, leppertrener, KOL trainer og leverandør. I tillegg til klinikken driver Karin også KK Supplies, der hun selger og kurser annet helsepersonell i avanserte teknologiske maskiner. Hun har gjennomgått både en videreutdannelse på Senzie Akademiet, samtidig som hun har gjennomgått flere kurs i behandlingene hun tilbyr. Karin har etter flere år opparbeidet seg god erfaring i titalls behandlinger innenfor medisinske og estetiske behandlinger. Karins behandlinger og resultater er bygget fra profesjonalitet, kvalitet, service, kunnskap og perfeksjon. Karins gode teknikker, enestående resultater og energiske driv er allerede blitt anerkjent i den kosmetiske bransjen. I hennes andre firma, KK Supplies, driver hun salg av maskiner fra verdenskjente ‘Inmode Aesthetics’ gjennom Inmode Nordic & MediNordic. Her kurser hun sykepleiere, gynekologer, fysioterapeuter, leger og kirurger i alle Inmodes maskiner og behandlinger. Karin har utført injeksjonskurs internasjonalt og har dermed blitt anerkjent også utenfor Norge. I 2023 vant også Karin Kosmetiske årets Belotero Leppeklinikk i Norden. Hun er leppetrener og KOL Trainer der hun blant annet har holdt populære leppekurs med Merz Aesthetics i Belotero, og nå med Definisse av Relife Menari Group. På flere måter har Karin dermed satt sine spor i en voksende estetisk bransje. I tillegg har hennes sprudlende personlighet og alltid gode service vært en viktig grunn til at hennes kunder alltid kommer tilbake med et smil om munnen.

Historien
OSLO • NORWAY
Historien

HVOR FINNER DU OSS

Vi holder til i lyse, moderne lokaler sentralt i Oslo. For å komme til klinikken i Nedre St.hanshaugen, tar du 37 Nydalen T bussen fra Jernbanetorget kun 2 stopp til Nordahl Bruns gate hvor du finner klinikken 100 meter fra busstoppet. Ellers er klinikken en 5-10 minutters gåtur fra Karl Johan og/eller Nasjonalteateret.

På våre sosiale medier er vi aktive hver eneste dag, og her kan du finne alt du trenger fra A til Å. Med vårt brede spekter av medisinske og estetiske behandlinger finner du flere gode tilbud, priser, bilder, informasjon og svar på spørsmål – alt innenfor alle våre interessante og nyskapende behandlinger. Du finner oss ved å søke karinkosmetiske både på Instagram og Facebook.

Portrett av en mann med trimmet skjegg, smilende lett, iført en svart skjorte mot en lys rosa bakgrunn.

Thomas V Knutsen

Thomas er vår administrasjonsansvarlige og sitter fulltid på kontoret her hos oss. Han har ansvaret for selve driften av Karin Kosmetiske og jobber tett på med alle våre samarbeidspartnere. Han har alltid vært interessert i business og entreprenørskap, og har jobbet meg salg helt siden barndomsalder. Thomas har vært med på å starte Karin Kosmetiske og har derfor vært med helt fra start. Han er en idéskaper og en kreativ gründer. Vi er svært heldige som har han med på teamet.

En mann med skjegg som smiler til kameraet, iført en svart jakke med hvite initialer "KK" på venstre side, mot en rosa bakgrunn.

Daniel Frank

Daniel Frank er Kosmetisk Sykepleier og har jobbet som sykepleier i hele 20 år. Han brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene han utfører. Han er en Restylane sertifisert injeksjonssykepleier, hvor han har fullført sertifiseringen gjennom Galderma. Han er også sertifisert i Vivacy (Stylage) produktene, og ufører mange kosmetiske behandlinger her hos oss. Daniel er ellers en glad, positiv og svært serviceinnstilt mann som alltid ønsker det beste for kundene sine.

En ung kvinne med et selvsikkert smil, iført en svart skjorte og store ringøredobber, stående mot en vanlig rosa bakgrunn.

Marte Nordnes

Marte er både klinikkens og Karins egne personlige assistent, samtidig som hun fungerer som vår deltids resepsjonist. Hun er en hardtarbeidende jente som kan det meste, og vil kunne sees ofte på klinikken for å ønske våre kunder velkommen. Hun er for tiden student i Oslo og er en kreativ sjel som tilføyer mange smil og masse latter til klinikken.

En kvinne med langt blondt hår som smiler til kameraet, iført en svart skjorte, stående mot en rosa bakgrunn med et innrammet bilde delvis synlig bak seg.

Hana Vian

Hana Vian driver Karin Kosmetiske sin Beauty Avdeling. Hun er utdannet i flere kurs som bryn - og vippetekniker, og utfører behandlinger fra enkle brynsforminger til avansert permanent makeup. Hun er serviceinnstilt og nøye i sitt arbeid, og har en utstråling kundene hennes elsker.

Lege

ANSVARLIG LEGE

Vår ansvarlige lege er Dr. Ove A. Bjerkan.

Dr. Bjerkan er en av landets fremste spesialister innen estetisk medisin og injeksjoner. Han har svært lang erfaring innen filler-behandlinger, og andre estetiske injeksjonsbehandlinger.

Han driver også Amabilis Academy, som i en årrekke har levert spesialistutdannelser for leger, tannleger og sykepleiere innen estetiske injeksjoner.

Vi er glad for å ha Ove med på teamet vårt – og er stolt av å kunne representere han som vår ansvarlige lege.

Ove kan kontaktes via oss, eller:
Adr: Parkveien 21, 0350 Oslo
Telefon: 936 89 397
E-post: kontakt@amabilis.no

Vårt telefonnummer er 22 33 10 00.

Her vil vi også være tilgjengelige for spørsmål. Ved kontakt på mail kan du sende dette til oss på kontakt@karinkosmetiske.no

Vår aldersgrense er 18 år.

PRAKTISK INFO

Info