Kurs i Leppefiller

Åtte nærbilder av forskjellige munner som viser lepper med forskjellige nyanser av rosa og rød leppestift.

Lær deg å utføre de perfekte leppene med fillerbehandlinger. Dette kurset inneholder en full dag på Karins populære og hyggelige leppekurs, der fokuset er på å bli god på fillerbehandlinger med lepper.

«KK-teknikken. Hvordan skape de perfekte leppene».

Lær deg å utføre de perfekte leppene med fillerbehandlinger. Dette kurset inneholder en full dag på Karins populære og hyggelige leppekurs, der fokuset er på å bli god på fillerbehandlinger med lepper. Du får lære og se Karins populære og anerkjente teknikk, KK-teknikken. Du får også en gjennomgang av Karins hemmeligheter i salg, service og business, og videre tips og triks til hvordan å bli en suksessfull leppebehandler.

Deltakeren velger om hun/han ønsker å gjennomføre en leppebehandling sammen med Karin. Disse modelltimene kan utføres en-til-en med Karin (tid for dette bookes etter kurstiden), eller sammen med de andre deltakerene på kurset. Obs: ønsker man en slik en-til-en guiding, vil kurset vare noe lengre per person (+- 1 til 2 timer.)

Obs! Kun 15. stk plasser.

Vær rask med å booke da kursene vil fylles raskt opp.

Pris: kr. 10.000,-

Du får med:

  • Full kursdag sammen med andre deltagere
  • Goodiebag med leppeprodukter, tips og triks, en guide med teknikken forklart step-by-step, og noen ekstra gaver til deg.
  • 1-1 guiding: Du velger om du vil utføre behandling på leppemodell, eller kun ønsker å se demoer uført av Karin sammen med de andre kursdeltagerne. (Kryss av)