Karin Kosmetiske

Acnebehandling

En kvinne med et nøytralt uttrykk holder hånden over det ene øyet, ser intenst på kameraet, mot en beige bakgrunn.

Acnebehandling

Vi har flere behandlingsmåter for acne, acnearr og diverse acneproblemer. Du kan velge mellom ulike kjemiske peelinger, microneedling, eller acnelan (klinikk – og hjemmebehandling). Rett behandling velges etter hver enkelt hudtype og acneproblematikk.

Acnelan er en svært populær behandling, og er en effektiv behandling lagd for å forbedre mild til moderat akne samt fet og tilstoppet hud. Acnelan pakken inkluderer både klinikk- og hjemmebehandling. På klinikken behandles huden med en peel maske som får sitte i noen minutter før den nøytraliseres og vaskes av.  Etter peelen er huden lett rød men man kan sminke seg og gå tilbake til jobb og sosiale aktiviteter. Etter 2-3 dager begynner huden å flasse. Graden av flassing er individuell og tilsvarer i de fleste tilfellene en flassing etter en solbrenthet. Behandlingen hjemme går ut på at man de første 2 dager kun bruker rens, fuktighetskrem og solfaktor, mens etter 3 dager gjenopptar man sin hjemmebehandling frem til neste peeling.

Hva slags komplikasjoner og bivirkninger kan oppstå?

Acnelan og kjemisk peeling: Om man ikke er forsiktig med solkrem kan man oppleve komplikasjoner og bivirkninger. Noen kan oppleve komplikasjoner som depigmentering, hyperpigmentering og arr, men disse er sjeldne. Det er ekstra viktig å bruke solkrem etter slike behandlinger da huden er mer utsatt for UV-lys enn vanlig.

Morpheus8: Det finnes få bivirkninger og komplikasjoner knyttet til Morpheus8. Noen kan oppleve midlertidig rødhet, minimale blødninger, skorper, lett hevelse, nålestikk, blåmerker og tørr eller flassende hud. Mer alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner er sjeldne, men blemmer, arrdannelse og områder med hyperpigmentering kan oppstå. Det er ekstra viktig å bruke solkrem etter slike behandlinger da huden er mer utsatt for UV-lys enn vanlig.

Priser

Acnelan

1790,-

Acnelan (3x kur)

4800,-

Acnepeel

1300,-

Microneedling for acne

2200,-

TCA peel

2000,-

Filler acnearr

2500,-

Konsultasjon 10 min

GRATIS

Book time

Flere behandlinger