Karin Kosmetiske

Hudpleie

En glad mørkhudet kvinne med bare skuldre tar forsiktig på ansiktet sitt, smiler med lukkede øyne mot en grå bakgrunn, og utstråler lykke og skjønnhet.

Hudpleie

Vi tilbyr et stort spekter av medisinske ansiktsbehandlinger tilpasset de ulike hudtypene. Vi kan skreddersy en kombinert ansiktsbehandling til deg og din hud, eller du kan velge mellom en av våre fantastiske hudpleiepakker. Her kan du storkose deg med behandlinger med alt ifra raske rens – og skrubb-behandlinger, til dyprenser, steamdamp, blackhead masker, fuktighetsbehandlinger og avslappende ansiktsbehandlinger, også inkludert massasje. Vi har i tillegg sterkere behandlinger som du kan kombinere med, slik som kjemiske peelinger, microneedling og mesoterapi.

Før du bestemmer deg for en behandling er det også mulig å booke til en hudscan hvor vi identifiseer hud og hudtilstand og kan tilrettelegge behandlingen deretter.

Hva slags komplikasjoner og bivirkninger kan oppstå?

Det finnes ingen dokumenterte komplikasjoner og bivirkninger ved bruk av hudpleie annet enn allergiske reaksjoner for ulike ingredienser. Informer derfor alltid behandleren din om du skulle ha noen allergier.

Priser

Skinbooster

3600,-

Restylane Skinbooster

Stimulator peel - ZO Skin Health

1550,-

Dyprens - ZO SKIN HEALTH

1100,-

Hydration facial

1000,-

Ansiktsbehandling Deluxe

1000,-

Hudscan

GRATIS

Microneedling

2200,-

Book time

Flere behandlinger