Karin Kosmetiske

Morpheus8

En ung kvinne med et strålende smil poserer på en rosa bakgrunn, og viser frem klar, sunn hud. Ordet "Morpheus8" er i øvre høyre hjørne.

Morpheus8

Morpheus8 – En revolusjonerende metode til effektiv hudoppstramming

Morpheus8 er en banebrytende, effektiv metode til å redusere slapp og hengende hud samtidig som den fjerner uønsket fett. Resultatet er en oppstrammet og jevnere hud med veldefinerte konturer. Behandlingen består av en kombinasjon av mikro små nåler og radiofrekvens.

Om Morpheus8 behandlingsmetoden

Morpheus8 behandlingen består i en kombinasjon av mikro små nåler og radiofrekvens, som arbeider dypere ned i huden en noe som helst annet hudoppstrammende utstyr på markedet. Under behandlingen leveres energien, fra radiofrekvensen, vi tynne nåler ned gjennom hudens overflate, og når helt ned til de dypere hudlagene.

Etter behandlingen aktiveres kroppens egne resurser helt naturlig, kollagenproduksjonen kickstarters, og du vil oppleve en økt fasthet, volumen og elastisiteten i huden.

De underliggende lag av huden utgjør «byggesteinene» til en fin, konturert kropp og ansikt med en fast og fyldig hud. Med alderen mister huden dessverre disse kvalitetene, og resultatet er løs hud med rynker og tapt fylde. Denne situasjonen kan heldigvis endres med den banebrytende fraksjonsbehandling, Morpheus8, som stimulerer kollagenproduksjon i de underliggende lagene av hud.

Ved målrettet behandling til de dypere hudlagene vil «byggesteinene», ved hjelp av Morpheus8 behandlingen, omorganiserte seg selv i en naturlig anti-age prosess.

Resultatet er en mer oppstrammet og strålende hud samt veldefinerte konturer.

Fordelene med Morpheus8

 • Dyp og sikker fraksjon behandling
 • Særdeles ensartet effekt i huden
 • Ingen eller minimal risiko for forbigående bivirkninger på huden pga. Varmeenergien i apparatet
 • Sikker på alle hudtyper (inkl. Hudtype VI)

Hvilke områder kan behandles med Morpheus8?

Morpheus8 kan benyttes på alle områder av kroppen og ansiktet, som kan ha nytte av en fornyelse, gjenoppbygning og oppstramming av den underliggende hud. Noen av de mest populære behandlingsområdene er den nedre delen av ansiktet og halsen. Morpheus8 er også egnet for områder i ansiktet og kropp som fremstår med rynker, misfarging eller arr fra akne, samtidig som den er svært populær for fjerning av uønsket fett.

Morpheus8 er ideelt til hudoppstrammning av hele kroppen

Morpheus8 kan med sin nye teknologi nå helt ned til 7mm dybde. Grunnet de 7 mm lange nålene er behandlingen eminent for steder på kroppen hvor større fettavleiringer samler seg. Behandling i de dypere vevslagene har også vist seg å være svært effektiv på cellulitter.

I tillegg til å ha en effektiv effekt på cellulitter, aktiverer Morpheus8 kollagenproduksjonen, remodellerer vevet, konturerer utseendet og jevnet ut og forbedrer den generelle hudstrukturen.

Hva gjør Morpheus8 til en unik hudoppstrammende metode?

Morpheus8 er den første og eneste full-body teknologien til omforming og fornyelse av det underliggende fettvevet i huden. Selv om apparatet påsettes utenpå huden, tilbyr morpheus8 den dypeste fraksjonsteknologien, hvor de dype lagene i huden påvirket og kollagenet omformes.

Når radiofrekvensen kombineres med micronedling, dannes det under behandlingen flere tusen mikrokanaler i huden, hvor vevet varmes opp, noe som stimulerer fibroblastene til å danne kollagen og elastin, som strammet og jevner huden.

Kan alt behandles med Morpheus8?

Fordelene med Morpheus8s «fargeblind»-teknologi og dens unike egenskaper er at den kan brukes på alle hudtyper – også på personer med mørkere hud.


Hvor mange behandlinger må til for å oppnå effekt?

Avhengig av type behandling og grad av slapphet og rynker i huden, bør du regne med at det i gjennomsnitt er nødvendig med 1-6 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Vi anbefaler 4 behandlinger på de fleste områdene. Hos oss får du en pakkepris på fire behandlinger, hvor du får den 4. behandlingen gratis.

Morpheus8 er en sikker og effektiv metode for følgende kosmetiske behandlinger:

 • Fettfjerning for uønsket fett
 • Løs eller hengende hud i ansiktet, kjevelinjen, halsen og kroppen
 • Rynker og fine linjer i ansikt
 • Løs hud og rynker under øynene
 • Arr og acne-arr
 • Strekkmerker i ansiktet eller kroppen
 • Misfarging av huden (pigmenteringer)

Hvor raskt kan jeg se resultater fra Morpheus8-behandlinger?

De første synlige resultatene vil vises i løpet av få dager, men typisk vil de mest merkbare endringene vises etter ca. 3 uker. Forbedringene i huden vil fortsette i opptil 8 måneder etter en behandling.

Hva slags komplikasjoner og bivirkninger kan oppstå?

Det finnes få bivirkninger og komplikasjoner knyttet til Morpheus8. Noen kan oppleve midlertidig rødhet, minimale blødninger, skorper, lett hevelse, nålestikk, blåmerker og tørr eller flassende hud. Mer alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner er sjeldne, men blemmer, arrdannelse og områder med hyperpigmentering kan oppstå. Det er ekstra viktig å bruke solkrem etter slike behandlinger da huden er mer utsatt for UV-lys enn vanlig.

Priser

Lite området

7500,-

(f.eks rundt øyne, små linjer rundt munn etc.)

Medium området

10000,-

(f.eks fullt ansikt, rundt navel, fett under hake, og kjeve etc.)

Stort området

12500,-

(f.eks ansikt + hals, over knær, full mage etc.)

Ekstra stort området

15000,-

(f.eks ansikt, hals + bryst, 2x armer, 2x ben etc.)

Pakkepris (4 stk) - Lite området

22500,-

Spar 7500,- (få 1 stk behandling GRATIS)

Pakkepris (4 stk) - Medium området

30000,-

Spar 10000,- (få 1 stk behandling GRATIS)

Pakkepris (4stk) - Stort området

37500,-

Spar 12500,- (få 1 stk behandling GRATIS)

Pakkepris (4stk) - Ekstra stort området

45000,-

Spar 15000,- (få 1 stk behandling GRATIS)

Annen behandling

10000,-

(arr, kviser/acne, strekkmerker og andre hudplager)
Book time

Flere behandlinger